Tarot Falı Sağlık Açılımı

SAĞLIK AÇILIMI

1. Sağlığım hakkında endişelenmeli miyim?

2. Korkularımla nasıl başa çıkabilirim?

3. Mutlu olabilecek miyim?

4. Geçmişte yaşanan suçluluk duygusu ve kırgınlık.

5. Geçmişte yaşanan depresyon ve mutsuzluklar.

6. Geçmişte yaşadığım sağlık sorunları.

7. Düzenli bir tıbbi bakıma ihtiyacım var mı?

8. Sağlığım maddi durumumu etkileyecek mi?

9. Ruhsal farkındalık herhangi bir sağlık problemini yenmeme yardımcı olacak mı?

10. Sonuç ne olacak?

Cory İçin Sağlık Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Değnek Şövalyesi

2. pozisyon: Tılsım Üçlüsü

3. pozisyon: Mahkeme

4. pozisyon: Değnek Dokuzlusu (ters)

5. pozisyon: Şeytan (ters)

6. pozisyon: Azize

7. pozisyon: Kupa Sekizlisi (ters)

8. pozisyon: Kupa Ası (ters)

9. pozisyon: Değnek Kraliçesi (ters)

10. pozisyon: Yıldız

Yorumlama

1. Soru: Sağlığım hakkında endişelenmeli miyim?

Cevap: Değnek Şövalyesi. Cory iş ve sosyal hayatına dair olumlu haberler alacak. Sağlığı gayet iyi, endişelenmesi gereken hiçbir şey yok.

2. Soru: Korkularımın üstesinden nasıl geleceğim?

Cevap: Tılsım Üçlüsü. Bu, para kazanan ustaların ustası kartıdır, çünkü yaptığı şeyde iyidir. Üç sayısı yaratıcı imgelemeyi işaret eder ve her türlü sorunun ya da korkunun üstesinden gelmeye yarar. Cory para kazanırken kendine de değer vermelidir.

3.Soru: Mutlu olabilecek miyim?

Cevap: Mahkeme. Kendini mutlu edip etmemek tamamen Cory’e kalmış bir şeydir. Farkmdalık ve hoşgörü yaklaşımı kullanmalı ve ruhani benliğiyle iletişim içinde olması, yaklaşması önemlidir. Cory’nin ifade ettiği gibi ‘cehaletin mezarından ortaya çıkması’ gerekir.

4. Soru: Geçmişte yaşanan suçluluk duygusu ve kırgınlık.

Cevap: Değnek Dokuzlusu (ters). Cory işinde kazandığı tecrübeden akıllıca yararlanmadığı ve şimdi haksız yere işinden çıkarıldığı için patronunu dava ettiğini söyledi. Bu dava Cory’de birtakım sağlık sorunlarına yol açabilir, ama uzun süreli olmayacak. İşinde kendini işverenlerine karşı koruyamadı ve diğer çalışanlarla arasında da büyük çapta kıskançlık vardı. Onun hizmetinden memnun olan çok sayıda müşterisi vardı.

5. Soru: Geçmişte yaşanan depresyon ve mutsuzluklar.

Cevap: Şeytan (ters). Cory maddi kazanç için kendini Şeytan’a zincirlemeye gönüllü değildir. Hayatının çoğunu maneviyatla uğraşarak geçirdiğinden, olumsuz bir olayla karşılaştığında çok sarsılıyor. Kişiliği hakkında kötü konuştukları için mutsuz oldu ve arkadaşlarının bir kısmı onun üzülmesine neden oldu. Kriz dönemleri can sıkıntısını hafifletebilir ve Cory bunun farkında olsa da olmasa da değişikliğe ihtiyacı var.

6. Soru: Geçmişte yaşanan sağlık sorunları.

Cevap: Azize. Bu kart sağlık ve diğer şeyler hakkmda-ki her şeye cevap verir. Cory’nin geçmişte yaşadığı önemli bir sağlık sorunu yok ve gayet sağlıklı birisi. Çünkü o sağlığı yaşamın doğal bir sonucu olarak görür ve olumsuz düşüncelerin sağlığını etkilemesine izin vermez.

7. Soru: Düzenli tıbbi bir bakıma ihtiyacım var mı?

Cevap: Kupa Sekizlisi (ters). Cory duygusal açmazlarına arkasını dönecek kadar kendini güçlü hissetmediği zamanlarda aspirin alıyor. Seans esnasında bana, aşın derecede duygularıyla mücadele ettiği zamanlarda alkol aldığını söyledi. O psişik olarak açık bir insan ve diğer kişilerin düşüncelerini üstüne toplamaya meyilli bir adam. Etrafındaki olumsuzluğun üstesinden gelmek için medi-tasyonun ona çok yardımcı olduğunu iddia etti.

8. Soru: Sağlığım maddi durumumu etkileyecek mi?

Cevap: Kupa Ası (ters). Bu kart duygusal çöküşü ve hiçbir yenilik olmayacağını gösterir. Cory hareketsizlikten hoşlanmaz. O istekleri doğrultusunda mali konular dahil yeni deneyimler için girişimde bulunacak. Ruhsal farkmdalık sayesinde Cory sadece “sağlıklı olmayı” biliyor ve bu tutum üzerine odaklanmış durumda.

9. Soru: Ruhsal farkmdalık herhangi bir sağlık problemini yenmeme yardımcı olacak mı?

Cevap: Değnek Kraliçesi (ters). Cory kişiliğinin kabul-lenilmesine ve ilgi çekmeye ihtiyaç duyuyor. Cory, Kova Burcu ve bu kart Aslan Burcu’nu simgeliyor (bu burçlar birbirinin tersidir). Yine de onun manevi anlayışı, isteklerine fazlasıyla tutkun olmaktan korur ve bu tutumu da sağlık sorunlarını en az düzeyde tutar.

10. Soru: Sonuç ne olacak?

Cevap: Yıldız. Cory kendine yeni hedefler koymalıdır. Sağlıklı bir çevre yaratmak için beklentilerini yükseltmeli. Corry’nin yaşamında yeni bir yön belirecek.

Yorumlar

Eğer Cory bu manevi yolda ilerlerse sağlıklı kalacak: Duruşma sonuçlandı ve kazandı! Şimdi yeni kariyerinde eğitim almak için okula gidiyor.Tarot Falı Kartlarının Anlamları - Tarot Yazıları



  1. Mehtap dedi ki:

    34 yaşında. Aslan Burcu. Bekar. Merhaba.3 yıldır yüz cildimle ilgili sağlık problemleri yaşamaktayim her gün daha artan.en son tedavi aldığım hekim daha kötü yaptı.umutlarım tükendi.çözüm nerede.goremedigim ne? Tedaviyi çözümü ne zaman Nerede bulacağım? nerede yanlış yapıyorum. Teşekkürler

  2. kübra dedi ki:

    Kulağıma sesler geliyor ne yspmaliyim

  3. Melis teköz dedi ki:

    Kızlarımın sağlığı nasıl olacak


İsim: *

Mail: *

15 + 3 = ? (İşleminin Sonucu)